Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 8-22 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
17.05.2021
Prudukty Meguiar's na našem e-shopu aneb více než jsme čekali
Nově jsme zařadili produkty značky Meguiar's na náš e-shop. A to bych nebyl já, abych je hned nevyzkoušel a realita předčila očekávání! Zkoušeli jsm... číst celé
21.03.2021
Značka Mannol ověřena na profesionální technice
Jedním z našich zákazníků je i Sbor dobrovolných Hasičů v obci Loučovice. Zde dodáváme produkty jak značky Mannol tak i Sheron, Eurolub aj. zkrátka co... číst celé
14.03.2021
Nově na našem e-shopu značka MOTUL
Nové produkty na našem e-shopu značky MOTUL. Vybrali jsme pro vás pár produktů pro každého správného motorkáře. Jelikož i já jsem motorkář  a vím že... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
14.07.2021
Jaké poplatky čekat cestou na dovolenou a jak si ušetřit čas?
Chystáte se na dovolenou vlastním autem a nevíte přesně jaké poplatky musíte zaplatit? Poradíme vám číst celé
21.06.2021
Motorové oleje - jak se liší?
Bez motorového oleje by váš vůz daleko nedojel. Pojďme si vysvětlit, jaké jsou mezi oleji rozdíly a na co se při výběru zaměřit. číst celé
21.06.2021
Jak vybrat kapalinu do ostřikovačů?
Směs do ostřikovačů je důležitou kapalinou, která by neměla chybět pod kapotou žádného automobilu. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Nové možnosti platby a dopravy!

Nabízíme možnosti platby

  • na dobírku
  • převodem
  • přes platební bránu/kartou

Možnosti dopravy

  • zásilkovna do 5kg - na výdejní místo
  • zásilkovna do 10kg na adresu
  • Českou poštou balík na poštu nebo do ruky
  • PPL
  • paletový rozvoz DB Schenker
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Czech Gentleman s.r.o., se sídlem Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha 1, IČ 05256712, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 260753 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jaké poplatky čekat cestou na dovolenou a jak si ušetřit čas?
14.07.2021
Jaké poplatky čekat cestou na dovolenou a jak si ušetřit čas?
Chystáte se na dovolenou vlastním autem a nevíte přesně jaké poplatky musíte zaplatit? Poradíme vám číst celé
Motorové oleje - jak se liší?
21.06.2021
Motorové oleje - jak se liší?
Bez motorového oleje by váš vůz daleko nedojel. Pojďme si vysvětlit, jaké jsou mezi oleji rozdíly a na co se při výběru zaměřit. číst celé
Jak vybrat kapalinu do ostřikovačů?
21.06.2021
Jak vybrat kapalinu do ostřikovačů?
Směs do ostřikovačů je důležitou kapalinou, která by neměla chybět pod kapotou žádného automobilu. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Podle čeho vybrat správnou specifikaci oleje a jaké množství?

Vyhledejte v tomto odkazu podle typu auta...

 ZDE

Kde nás najdete

Loučovice 288

382 76 Loučovice

 

 

Kontakty
Logo
Zákaznická podpora Oil-direkt
Zákaznická podpora Oil-direkt
(Po-Ne, 8-22 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz