Zaregistrujte se a získejte slevu 5% na váš nákup!
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 8-22 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
03.04.2022
Novinky na Duben
Připravili jsme si pro vás malou akci na Duben! Ke každému 4 nebo 5 litrovému balení oleje dostanete ZDARMA  1x čistič brzd Eurolub 600ml Vyberte si ... číst celé
24.02.2022
Větší výběr = více možností
V našem e-shopu se vám snažíme nabízet produkty především značky Mannol a jelikož tato značka má opravdu široké spektrum nabídky i my se snažíme vám s... číst celé
25.01.2021
1000km 1oleje? Nic zvláštního....
Žere váš motor litr oleje na každých tisíc kilometrů? Podle automobilek je to v normě, u nových aut je to dokonce častější jev než kdykoliv dříve. Co ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
17.05.2022
Léto za rohem, je čas se připravit
Léto je za rohem a určitě i vy si rádi umyjete a vyleštíte svého mazlíka ať už se jedná o motorku, auto či kamion číst celé
02.01.2022
Škodovkou na Dakar 2022
Fandíme a jsme rádi že můžeme být součástí..... číst celé
07.11.2021
AdBlue jako červený šátek na býka
AdBlue a vše co se dělo posledních pár dní kolem něj.... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Nové možnosti platby a dopravy!

Nabízíme možnosti platby

  • na dobírku
  • převodem
  • přes platební bránu/kartou

Možnosti dopravy

  • zásilkovna do 5kg - na výdejní místo
  • zásilkovna do 10kg na adresu
  • Českou poštou balík na poštu nebo do ruky
  • PPL
  • paletový rozvoz DB Schenker
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Czech Gentleman s.r.o., se sídlem Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha 1, IČ 05256712, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 260753 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@oil-direkt.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Léto za rohem, je čas se připravit
17.05.2022
Léto za rohem, je čas se připravit
Léto je za rohem a určitě i vy si rádi umyjete a vyleštíte svého mazlíka ať už se jedná o motorku, auto či kamion číst celé
Škodovkou na Dakar 2022
02.01.2022
Škodovkou na Dakar 2022
Fandíme a jsme rádi že můžeme být součástí..... číst celé
AdBlue jako červený šátek na býka
07.11.2021
AdBlue jako červený šátek na býka
AdBlue a vše co se dělo posledních pár dní kolem něj.... číst celé
Odesíláním balíků naše práce nekončí....
10.10.2021
Odesíláním balíků naše práce nekončí....
Z kapacitních důvodů budeme zásilku doručovat kdo ví kdy...... Škodní událost na zásilce číslo 007..... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Podle čeho vybrat správnou specifikaci oleje a jaké množství?

Vyhledejte v tomto odkazu podle typu auta...

 ZDE

Kde nás najdete

Loučovice 288

382 76 Loučovice

 

 

Kontakty
Logo
Zákaznická podpora Oil-direkt
Zákaznická podpora Oil-direkt
(Po-Ne, 8-22 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz